Més de 80 anys decorant la teva llar amb tota classe de mobles a mida

Som una empresa familiar fundada el 1941. Des de llavors i a través de 3 generacions ens hem dedicat a oferir les millors propostes qualitat-preu en mobles i Decoració.
 
Amb el pas dels anys hem anat implementant nous formats, noves tendències, actualitzant en tot moment la nostra proposta a Mobles a Mida. Comptem amb una àmplia experiència en Mobles per a la Llar, l’oficina i tot tipus d’ambient, amb dissenys personalitzats i a un preu assequible.

Estem ubicats al cor del Barri de Gràcia, a Barcelona. Podrà trobar una àmplia gamma de Mobles de Disseny, de Menjador, Sofàs i Sofàs Llit, Armaris i Jocs de Dormitori, Mobles Juvenils i una gran varietat de Complements per a la seva llar.

En cadascun dels nostres ambients, trobareu una proposta d’acord als seus gustos i necessitats, a més d’una àmplia gamma, una excel·lent proposta de decoració i interiorisme personalitzada i dissenyada pensant en vostè. I la seva llar.

  • Som especialistes en tot tipus de mobles a mida
  • Projectes personalitzats Gratuïts.
  • Finançament acord a les seves necessitats i sense Interessos.
  • Comptem amb un servei propi i Professional de Transport i Muntatge.

També oferim projectes personalitzats gratuïts i sense compromís. Amb un finançament acord a les teves necessitats i sense interessos

Visiteu-nos a la nostra Seu central, al  Carrer Terol número 19, Barcelona. Trobareu les exposicions de mobles a Plaça Revolució de 1868, 5 y 9-11 y al Carrer Terol, 15, Barcelona